Fake Omega Seamaster Diver 300M: En ny klocka för Agent 007:s nya uppdrag

Publicerat i Omega On Av admin

EN OMEGA SEAMASTER I ETT NYTT LJUS, MELLAN VINTAGE OCH PUNCHY

Aluminiumramen och urtavlan har behandlats för att ge dem ett anodiserat utseende, allt från en klassisk svart till en mycket mörkbrunt. Klockan kommer att patina med tiden för att matcha färgen på SuperLumiNova-beläggningen. Röda accenter på Seamaster-logotypens text samt på slutet av second hand ger pepp och bländande kontrast. Detta är dock inte den mest intressanta detaljen i denna Fake Omega Seamaster Diver 300M. Som du kan märka strax ovanför klockan 6-index är ett pilformat emblem synligt. Detta emblem är traditionellt reserverat för klockor och utrustning som levereras till den brittiska armén.

OMEGA SEAMASTER DIVER 300M: EGENSKAPER HOS EN SPIONUR

42 mm höljet på Seamaster Diver 300M Edition 007 använder samma höljeform som Seamaster Professional förutom några små detaljer. För James Bonds klocka har safirkristallen kupols, vilket ger en vintage touch till denna klocka. En av de största nya funktionerna är dock användningen av grad 2 titan (T40) för att få ett lättare och mer hållbart fodral överlag. På baksidan har Omega Seamaster edition 007 en bakgrundsgravyr i militärstil. Vi hittar därför det pilformade emblemet och en uppsättning graverade siffror som varken är mer eller mindre än referenser till James Bond-serien.

Fake Omega

Till att börja med nummerserien 0552 är en marinkod som representerar antalet klockor som till exempel ges till marinen under en beställning. Observera att Omega ännu inte har talat om en begränsad upplaga av denna modell, till skillnad från klockan från ”Spectre”-opus. Då är den 7-siffriga koden 9237697 en kod som indikerar att denna klocka är en dykarklocka eller en ”dykarklocka”. Och slutligen, bokstaven ”A” indikerar att klockan har en skruvad krona och siffrorna 007/62 hänvisar till den ursprungliga utgivningen 1962 av den första filmen i James Bond-sagan ”Dr.

Denna klocka i vintagestil finns tillgänglig med ett Milanese armband i grad 2 titanium mesh också för att lägga till lite av en old school touch eller så kan du också välja ett svart och grått Nato-armband.

Det borstade titanhöljet på 42 x 13,15 mm är vattentåligt till 300 meter. Inuti fodralet finns den Master Chronometer-certifierade Co-Axial caliber 8806, en kaliber som även finns på de nuvarande modellerna av Seamaster Professional, Seamaster 300, Seamaster Railmaster men även Seamaster 1948. På teknisk nivå erbjuder denna kaliber 55 timmars kraft reserv, ett frifjädrande balanshjul och en slagfrekvens på 3,5 Hz.

Fake Omega

Till skillnad från de andra klockmodellerna som bärs av den hemliga agenten 007, var skådespelaren Daniel Craig själv seriöst involverad i processen att skapa den senaste Omega Seamaster Diver 300M. Han ville ha en klocka med vintagestil, lätt dykarstil.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *