WATCHES & WONDERS 2024: NYHETER FRÅN FAKE TAG HEUER

Publicerat i TAG Heuer On Av admin

Efter förra årets Diamants d’Avant-Garde är det dags för Avant-Garde Haute Horlogerie! Så här hyllar Fake Tag Heuer sin ikoniska modell, nu utrustad med en sofistikerad komplikation i en ultramodern miljö. Men det är inte allt: panda-urtavla, Skipper i rosa guld och andra Carrera-datum utvecklas också. Ljus på de nya funktionerna som avslöjades idag på Watches & Wonders!

TAG Heuer Monaco Split-Secons Chronograph

Fake Tag Heuer

Denna Monaco Split-Seconds Chronograph med ”second-hand” komplikation blåser nytt liv i TAG Heuer, som samtidigt återlanserar sin Avant-Garde Haute Horlogerie. Ett uttryck som också säger mycket om priset som åtföljer den… Med ett extremt sofistikerat 41mm titanhölje låter dess split-second-funktion dig mäta mellantider samtidigt som du fortsätter att tajma kronografens totala tid. Dess rörelse, en kaliber som kallas TH81-00, är ​​synlig via en transparent baksida och urtavla. Denna ultralätta klocka väger endast 85 gram och kostar 135 000 € och kan anpassas för ytterligare 30 000 €… Två versioner erbjuds: en blå och en röd, ditt val.

TAG Heuer Carrera Chronograph

Fake Tag Heuer

Denna nya Carrera Chronograph hyllar seriens arv såväl som Jack Heuers vision när det gäller läsbarhet. Inspirerad av 7753 SN-modellen från 1960-talet, har den här klockan en bi-compax-design i pandastil med en urtavla i borstad stål, svarta azurblå subdials och rödlackade visare. Stålhöljet på 39 mm kompletteras med en safirglas ”glaslåda” och ett stålarmband med tre länkar. Inuti ger Heuer 02-kalibern kronograffunktioner med en gångreserv på 80 timmar. Det är en pjäs som perfekt förkroppsligar TAG Heuers anda av innovation och avantgarde samtidigt som den förblir trogen essensen av Carrera-kollektionen.

TAG Heuer Carrera Chronograph Skipper

Fake Tag Heuer

La Chaux-de-Fonds-huset firar sin koppling till den nautiska världen genom att släppa Carrera Chronograph Skipper i 18 karats 5N rosa guld. En lyxig pjäs till ett pris av 21 150 € som ansluter sig till kollektionen efter stålversionen som återinfördes förra året till fansens glädje. Inspirerad av den berömda Skipper, referens 7754 från 1968, har denna kronograf med sin ”Yacht-Timer”-funktion Heuer 02-kalibern (Ref. TH20-06), speciellt designad för regattiming. Den ikoniska ”glasbox”-designen och de distinkta färgerna, kombinerat med en marinblå urtavla och subdials i ”Intrepid Teal” och sedan orange nyanser, återspeglar den historiska modellens estetik samtidigt som den ger optimal läsbarhet för navigering. Allt är uppenbarligen monterat på det berömda blåa textilarmbandet för att inte glömma att ge denna maritima anda så kär till pjäsen.

TAG Heuer Carrera Date

Fake Tag Heuer

Låt oss avsluta med Carrera Date, en tidlöst elegant klocka tillgänglig i tre nya 36 mm-referenser. Var och en, som kombinerar 18-karats rosa guld, pärlemor och diamanter, symboliserar lyx och förfining, utan att vanära Carrera-kollektionens arv. Inspirerad av den historiska Heuer Carrera-modellen från 1963 erbjuder denna serie en design som passar för både sportiga miljöer och eleganta tillfällen. De tre varianterna, med sina distinkta urtavlor och dyrbara material, återspeglar en vacker balans mellan tradition och modernitet, medan Caliber 7 säkerställer en evig rörelse med 56 timmars gångreserv. TAG Heuer fortsätter alltså att omdefiniera feminin elegans inom klocktillverkning samtidigt som den håller sig inom sin prisklass. Vig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *