Blir det mindre svårt att köpa din favorit Fake Rolex?

Publicerat i Rolex On Av admin

fake rolex har släppt renderingar av sin nästa fabrik i Bulle som kommer att stå färdig 2029. Vi hade redan nämnt Kronans nya permanenta och tillfälliga produktionsanläggningar i mars 2023, och de senaste dagarna har Geneva Maison avslöjat detaljer om sin produktiva tillväxtplan .

Rolex avslöjar mer information om New Bulle Factory

För närvarande överstiger den årliga produktionen en miljon stycken, och som rapporterats i Morgan Stanleys årliga rankning av schweiziska varumärken, var omsättningen 2023 10,1 miljarder schweiziska franc.

fake rolex

Det nya komplexet, för vilket Rolex har lämnat in byggansökan, kommer att ligga på en tomt på cirka 100 000 kvadratmeter, inköpt i slutet av 2022 för 31 miljoner franc. Den totala investeringen för projektet är runt en miljard. Produktionsplatsen kommer att bestå av fyra produktionsbyggnader sammanlänkade av en central byggnad som ska inrymma administration, support, matservice samt mötes- och relaxavdelningar. I södra änden kommer en byggnad att fungera som huvudentré.

Rolex strävar efter att göra detta projekt exemplariskt ur miljö- och uterumssynpunkt. dess mål är att erhålla den högsta nivån av Breeam-certifiering, ett kvalitetsstämpel från Storbritannien. Om den uppnås skulle denna milstolpe representera en första för en industribyggnad i Schweiz. Utformningen av byggnaderna gör att de kan integreras i en park som kommer att minska utsläppen från den intilliggande motorvägen.

fake rolex

Den nya Bulle-sajten, som kommer att bli lyxklockmärkets femte, är planerad att öppna 2029. När den väl är i full drift, uppskattar Rolex att komplexet kommer att sysselsätta mer än 2 000 anställda och flera hundra lärlingar. Detta utöver de cirka 14 000 anställda som Rolex Group sysselsätter över hela världen, inklusive 9 000 i Schweiz.

Tillfälliga etableringar

För att klara av växande efterfrågan och öka produktionen redan före 2029 planerar Rolex att bygga en tillfällig produktionsanläggning i Romont. Enligt tillförlitliga källor kommer urmakaren att hyra platsen för den tidigare Tetrapak-fabriken, med sikte på att ta den i drift i början av 2025. Romont-anläggningen förväntas sysselsätta 250-300 personer, främst nyanställda som kommer att få en utbildning på plats och som från och med 2029 kommer att arbeta i den nya fabriken i Bulle.

Åsikter

I miljön, särskilt bland entusiaster, råder mantrat att Rolex alltid har begränsat produktionen av sina klockor. Som vi vet var och är detta alltid på plats för modeller som Daytona och andra speciella referenser. I verkligheten var det den exponentiella ökningen av efterfrågan, från och med 2021, som utökade bristen till nästan alla modeller, först och främst inom stål.

Jag vill inte rättfärdiga någon, allra minst Rolex, men det är klart att det är en sak att öka produktionen av en högteknologisk vara – vilket i alla fall inte sker över en natt, det är en annan att öka produktionen av klockor, särskilt när majoriteten av komponenterna tillverkas i egen regi och verkar i ett marknadssegment där slutresultatet måste vara av högsta kvalitet.

fake rolex

Så blir det lättare att köpa en Rolex? Ja men inte som du förväntar dig. Som vi har sett kommer vi att behöva vänta till 2029 för att Bulle-anläggningen ska tas i drift, och Romont-anläggningen kommer att kunna göra lite, men om tillväxten fortsätter, vilket siffrorna visar, kommer utbud och efterfrågan alltid att jaga varandra .

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *