Fake Audemars Piguet Royal Oak 34 mm: En liten premiär i vitt

Publicerat i Audemars Piguet On Av admin

Stormen har nu lagt sig. Den svarta keramiken Royal Oak har med rätta fått en hedersplats i Fake Audemars Piguet permanenta utställning.

Fake Audemars Piguet

Royal Oak 34

2021 kom en 34 millimeter Royal Oak med ett automatiskt urverk och en svart outfit gjord av svart keramik och kontrasterande röda guldaccenter ut på marknaden för 45 200 euro. Referensen 77350CE-OO-1266CE-01 är utrustad med den automatiska kalibern 5800, som mäter 23,3 millimeter och är exakt fyra millimeter hög. . När den väl är helt sårad finns cirka 50 timmars autonomi tillgänglig.

Fake Audemars Piguet

Denna automatiska kaliber 5800, vars balans fullföljer 21 600 halvsvängningar varje timme, installeras logiskt nog också av Audemars Piguet i sin vita syster av året 2024. När det gäller referensen 77350CB.OO.1266CB.01, som mäter 8,8 millimeter på handleden, den monokroma keramiken åtföljs av roséguldaccenter. Urtavlan, uppdaterad 2023 för att markera 50-årsjubileet av Royal Oak, sticker ut med sitt skimrande Grande Tapisserie-motiv.

Ljusstyrkan hos Royal Oak 34 mm gjord av vit keramik förstärks av ytterligare roséguldaccenter i de lysande indexen och de tre centralt roterande visarna. Duon i timmar och minuter är också fylld med självlysande material. Den galvaniserade signaturen är i samma färg.

Fake Audemars Piguet

Vrider du baksidan av höljet, som är trycktåligt upp till fem bar, framåt, upptäcker du en bred roséguldram runt safirglaset, bakom vilken urverket med roséguldkullager tickar. Det svarta och därför starkt kontrasterande viklåset är tillverkat av stål och DLC-belagt.

Fake Audemars Piguet

Numera är 34 millimeters fodraldiametrar främst riktade till kvinnor. Det bör dock noteras att 1972, när Royal Oak dök upp på scenen i det så kallade jumboformatet, var 34 millimeter en vanlig dimension för herrklockor utan tilläggsfunktioner. Eftersom Audemars Piguet inte längre samarbetar med specialiståterförsäljaren för flera märken, finns den vita keramiska Royal Oak endast tillgänglig i AP-butiker och AP-hus till ett pris av 51 900 euro.

Fake Audemars Piguet

Keramisk kunskap

Fördelarna med teknisk keramik är uppenbara, eller i det här fallet, på handleden. Jämfört med metaller som stål, guld eller platina är detta material behagligt lätt. Spektrat av dess positiva egenskaper inkluderar biokompatibilitet såväl som dimensionell stabilitet, korrosionsbeständighet och slitstyrka. Naturligtvis är ythårdheten särskilt anmärkningsvärd. Motstånd mot allt som vill repa beror på vilken typ av keramik som används.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *