FAKE OMEGA SEAMASTER DIVER 300M – NYTT OMEGA TIMEPIECE FIRAR KLASSISK BOND-FILM

Publicerat i Omega On Av admin

För att fira 50-årsjubileet av filmen On Her Majesty’s Secret Service (1969) lanserar Fake Omega en ny Seamaster Diver 300M som innehåller många referenser till 007. OMEGAs nya 42-millimeters modell i rostfritt stål från Seamaster Diver 300M-linjen är begränsad till 7 007 delar och lyser tack vare en svart keramisk urtavla som har förfinats med svart PVD-beläggning.

Fake Omega

Visarna och indexen är också gjorda av 18K gult guld, inklusive indexet vid 12-tiden, som inspirerats av Bondfamiljens vapen. Den 7:e dagen i varje månad kan de sju från den berömda 007-logotypen ses i datumfönstret. En annan höjdpunkt finns vid 10-tiden – här har gömts en ”50” som kan ses på natten som en hemlig signatur inom Super-LumiNovas lysande materialbeläggning.

Fake Omega

OMEGAs VD och koncernchef Raynald Aeschlimann är stolt över sitt varumärkes långa koppling till James Bond; han beskriver den nya Seamaster som ”en passande hyllning till en klassisk Bond-film och till en av biografens största kultkaraktärer. Denna extraordinära klocka är elegant, har många överraskningar och kommer att bli mycket populär bland fans av franchiseprodukter såväl som samlare på grund av dess många Bond-relaterade detaljer.

Fake Omega

OMEGAs nya Bond-klocka är certifierad som en Master Chronometer och presenteras i en stilren svart låda dekorerad med eleganta James Bond-detaljer.

Fake Omega

James Bond har burit OMEGA sedan filmen GoldenEye från 1995 – det var första gången han sågs med en Seamaster Diver 300M på handleden.

Modellen har ett tillverkarens rekommenderade försäljningspris på 6 100 euro i Tyskland.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *