TOP TIME CLASSIC CARS SQUAD: FAKE BREITLING I MUSKELVILARENS TID

Publicerat i Breitling, replika klockor On Av admin

Så smått utökar Fake Breitling sin Top Time-kollektion, denna suveräna kronograf som vi presenterade för dig här när den släpptes 2020. Efter den begränsade serien i samarbete med Deus, släpptes i början av året och som du hittar av detaljerna här, huset de Saint-Imier hyllar de legendariska amerikanska bilarna från 60-talet. Tre nya modeller, med de tre vackraste muskelbilarna: Ford Mustang, Chevrolet Corvette och Shelby Cobra.

Top Time Ford Mustang

Ford Mustang släpptes 1965 och var avsedd för USA:s gyllene ungdom på jakt efter ett sportigt, kompakt, relativt prisvärt fordon med ett förödande utseende. Framgången för Mustang var omedelbar och sträckte sig till och med utanför de amerikanska universitetens parkeringsplatser. Bilen var populär bland den tidens personligheter som föll under dess förtrollning, och den hade till och med sitt ögonblick av ära under den berömda Bullitt-jakten (1968), med Steve McQueen bakom ratten.

Fake Breitling

Top Time Chevrolet Corvette

Chevrolet Corvette är en annan amerikansk billegend. Många samlare anser att Stingray-modellerna, som släpptes på 1960-talet, är den absoluta heliga gralen i detta område. Dess distinkta siluett är fortfarande lika önskvärd idag och är ett av genidragen inom bildesign. Breitling Top Time Chevrolet Corvette har en magnifik röd urtavla, omgiven av en svart, orange och gul tachymeterskala.

Fake Breitling

Top Time Shelby Cobra

I början av 1960-talet bestämde sig Carroll Shelby, fortfarande krönt av sin seger vid 24 Hours of Le Mans 1959, för att designa en ny typ av sportbil. En modell vid korsningen mellan Amerika och den gamla kontinenten. Han rymmer en enorm amerikansk motor i ett litet engelskt chassi och skaffar den fantastiska Cobra. En legend föddes. Breitling Top Time Shelby Cobra antar bilens traditionella färger. Dess blå urtavla rymmer två vita diskar, klockan 3 och 6, utrustade med en blå respektive röd visare.

Fake Breitling

Tre klockor för Muscle Car-entusiaster

Dessa tre klockor är givetvis avsedda för en ”nisch” marknad. Titta på entusiaster, passionerade för amerikanska muskelbilar, stora V8:or och 60-tal. Men mer än så framkallar dessa Breitlings bilar med en mycket stark image, som har överlevt decennierna i den populära fantasin, tack vare en verklig suggestiv kraft. Ett bra val för tillverkningen, som fortsätter att damma av sin katalog och som definitivt bekräftar dess återgång till framkanten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *