3 x Fake Hublot Big Bang Integral Time Only: keramik, titan och gult guld

Publicerat i replika klockor On Av admin

Sedan starten har Fake Hublot Big Bang haft kronografstoppare och sedan 2020 finns Big Bang Integral med integrerat länkarmband. Klockserien Hublot Big Bang Integral Time Only Version gör nu bort sig från kronograffunktionen och förlitar sig på ett platt automatiskt urverk för timmar, minuter, sekunder och datum. De 3 modellerna finns i keramik, titan eller gult guld.

Hublot i evolutionens anda

”Den som slutar att bli bättre har slutat att vara bra.” Denna maxim om framtidsorienterad handling, som säkerligen också gäller de 3 nya modellerna av Hublot Big Bang Integral Time Only, tillskrivs den tyske porslinsentreprenören Philip Rosenthal. Rudolf von Bennigsen-Foerder, industrichef och mångårig styrelseordförande för VEBA AG, brukade uttrycka saker ännu mer kortfattat med bara tre ord: ”Att stå still betyder att gå baklänges”. Därför är det bara de som kontinuerligt utvecklas som kan se fram emot en framgångsrik framtid

Fake Hublot

Carlo Crocco och hans företag MDM presenterade Hublot, som designades för att likna en hyttventil, för allmänheten med ett armband som var nytt på den tiden. Vatten, svett, korrosion, nötning och åldrande hade liten inverkan på gummibandet som användes för första gången. Dessutom säkerställer vävda stålfibrer hög rivhållfasthet.

Fake Hublot

Hublot Big Bang Integral – mer än en ansiktslyftning

Hans krav var mycket högre än att bara retuschera och fästa en länkrem fäst vid fodralkroppen. Det som krävdes var ett armbandsur som aldrig funnits tidigare i företagets historia. Konsekvent designarbete ledde till Hublot Big Bang Integral och en riktig ögonöppnare.

Fake Hublot

Boettens brytande mark återspeglas å ena sidan i att flankerna, som tidigare var gjorda av komposit syntetiskt harts, är gjorda av respektive skal- och bandmaterial. Å andra sidan fick klackarna en iögonfallande fasett tack vare det integrerade länkbandet med fasade kanter.

Fake Hublot

Inget annat än tid och datum

Som bekant är kronografer en av de mest populära tilläggsfunktionerna hos mekaniska armbandsur. De är dock inte för alla. Måtten på den automatiska kalibern HUB 1280 Unico återspeglas oundvikligen också i höljets dimensioner. 42 mm diameter och 13,45 mm total höjd kräver lämpliga handleder. Bortsett från det är kronografer inte nödvändigtvis nödvändiga i smartphone-åldern.

Fake Hublot

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *