Endast Fake Hublot Big Bang Integral Time

Publicerat i replika klockor On Av admin

Big Bang Integral Time Only har en automatisk kaliber MHUB1710 med en diameter på 25,6 mm, en höjd på 3,26 mm, en kullagerrotor som slingrar sig på båda sidor, en gångtid på ca 50 timmar och en balansfrekvens på fyra Hertz. Dess utveckling började 1992 med dagens systerbolag Zenith. 1994 började serieproduktionen av Elite 670-kalibern där, vars mittsekunder drivs av kraftflödet. Funktionerna inkluderar även ett balanshjulsstopp för exakt tidsinställning.

Naturligtvis gör Fake Hublot modifieringar av mekaniken, som är sammansatt av 185 delar. Det gäller dekoren som syns genom den synliga baksidan samt det genombrutna svänghjulet. Enligt sin egen filosofi undviker fabriken att använda en klassisk urtavla. Den speciellt formade, utskurna och belagda fronten på det automatiska urverket fungerar som bakgrund för tim-, minut- och sekundvisare.

3 versioner av Big Bang Integral Time Only

Hublot erbjuder klockan, som bara mäter 9,25 millimeter på handleden och har en unisex-diameter på 40 mm, i tre olika versioner.

Fake Hublot

Efter, som vanligt, endast 250 exemplar, produktion av den helsvarta versionen av svarta keramiska gavlar. Referensen 456.CX.0140.CX har ett icke-bindande pris på 19 600 euro.

Fake Hublot

Den obegränsade referensen 456.NX.0170.NX gjord av satin och polerad titan kan anses vara den grå eminensen. Det kostar obindande 17 500 euro.

Fake Hublot

Hublot erbjuder också guldbiten i denna linje utan några kvantitativa begränsningar. Med fodral och rem av 18 karats gult guld kostar referensen 456.VX.0130.VX oförpliktande 48 700 euro.

Förenande funktioner är reptåliga safirkristaller fram och bak samt vattentålighet på upp till tio bar. Hublot levererar alla klockor med två års garanti. Den som registrerar sitt köp på Hublotista.com får ytterligare ett år.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *