Hur mycket kostar en Fake Patek Philippe-klocka idag?

Publicerat i replika klockor On Av admin

Idag anses Fake Patek Philippe vara ett av de mest välkända och älskade lyxklockmärkena i världen. Ja, vem (inklusive författaren till dessa få rader) drömmer inte om att stolt kunna bära en Patek Philippe Aquanaut, Calatrava, Ellipse eller Nautilus klocka på handleden? Inventering av sex klockor av de vackraste och mest ikoniska skapelserna från Genève-tillverkaren som kommer att svara på denna fråga: vad är priset på en Patek Philippe-klocka?

Patek Philippe 5167A – Aquanaut: 24 300 euro

Det är en av myterna om Patek Philippe-huset. Aquanaut-klockan lanserades 1997 och väckte sensation när den släpptes. Disruptiv och avantgardistisk bryter den här modellen de traditionella begränsningarna för klocktillverkning och det glädjer. Vi hittar en ny och oväntad design genom ett åttakantigt fodral, rundat och inspirerat av den emblematiska Nautilus samt ett så kallat ”tropiskt” armband, tillverkat av ett nytt vattentätt kompositmaterial som är ultrabeständigt mot dragkraft eller UV-strålar . Denna referens 5167A är idag den billigaste klockan i Patek Philippe-katalogen.

Fake Patek Philippe

Patek Philippe 5738/1R – Golden Ellipse: 59 600 euro

En gentlemannaklocka. Detta kan vara mantrat för den gyllene ellipsen, som föreställdes 1968 av Patek Phillipe, husets andra samling i tjänsteordning efter Calatrava (1932). Detta stycke är en lektion i modernistisk elegans som även idag har överlevt mer än fem decennier under vilka mode och smaker har utvecklats. Rent konkret kännetecknas klockan framför allt av sin berömda platta elliptiska boett, vid korsningen av ovalen och rektangeln samt av sina raffinerade visare och index. 56 år efter lanseringen får Ellipsen en makeover.

Fake Patek Philippe

Patek Philippe 5980/60G – Nautilus: 78 300 euro

När vi tänker på Patek Philippe kommer Nautilus genast att tänka på. Med sin åttakantiga infattning med mjukade vinklar, sin boettarkitektur inspirerad av en hyttventil och sin urtavla med stämplad horisontell relief, förkroppsligar denna referens 1976 av ”klockornas Picasso”, Gérald Genta, perfekt den sportchica stilen inom klocktillverkning. Med anledning av den senaste upplagan av Watches and Wonders-showen presenterade Patek Philippe en ny version av sin Flyback Nautilus självuppdragande kronograf som inte lämnade någon oberörd.

Fake Patek Philippe

Patek Philippe 5236P – Grandes Complications: 140 300 euro

Genèveföretaget är känt för att vara en av de bästa tillverkarna av kalenderklockor. Oavsett om det är årskalendern – en av dess uppfinningar – eller evighetskalendern, ensam eller i kombination med andra komplikationer, är varumärket i sin komfortzon. År 2021 och för första gången i dess historia, presenterade Patek Philippe ett nytt ultraperpetual kalenderarmbandsur som visade dag, datum och månad på en enda rad i ett avlångt fönster under klockan 12.

Fake Patek Philippe

Patek Philippe 5271/12P – Grandes Complications: 348 300 euro

Om det finns en klocka som perfekt definierar Patek Philippe så är det evighetskalenderkronografen, en kombination som först introducerades av märket med referensen 1518 och nu representeras av 5270. Denna klocka debuterade i ganska neutrala och lite konservativa upplagor, men har nyligen uppdaterats med mycket djärvare stilar som 2022 års grönlackerade utgåva eller platina-set versioner, känd som 5271P. Tidigare tillgänglig med diamanter och en svart urtavla, denna ultralyxiga referens gör en anmärkningsvärd avkastning med en färgstark variation.

Fake Patek Philippe

Patek Philippe 6300GR – Grandes Complications: 2,9 miljoner euro

100 000. Detta är antalet timmars arbete som krävs för att skapa Grandmaster Chime-klockan. Med andra ord, den mest komplicerade klockan från Patek Phillipe, vars originalmodell lanserades 2014 för att uppmärksamma den schweiziska tillverkarens 175-årsjubileum. Sedan dess har detta urtillverknings-UFO återuppfunnits flera gånger av husets hantverkare. Här hittar vi den första tvåfärgade Grandmaster Chime, som kombinerar vitt och rosa guld med en opalinbrun urtavla.

Fake Patek Philippe

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *