Fake Panerai: Från början till Sylvester Stallone

Publicerat i replika klockor On Av admin

Stora klassiker har oftast en sak gemensamt – de ändras bara försiktigt och känns därför tydligt igen på en bråkdel av en sekund. Dykklockorna från det italienska företaget Officine Fake Panerai hör till dessa klassiker. Ta reda på intressanta fakta om klockorna med det distinkta kronskyddet.

Radiomir och Luminor

Urtavlan på Radiomir är speciellt utvecklad av Panerai och utrustad med det fluorescerande ämnet ”Radiomir”, som Guido Panerai patenterade 1915. Panerai Radiomir-klockan med samma namn var oöverträffad i sin läsbarhet under vatten och under dåliga ljusförhållanden och bars till en början endast av ett specialkommando från den italienska marinen i strikt sekretess.

Fake Panerai

I följande modell Luminor Power Reserve är klacköglorna frästa från ett stålblock som en del av huset, vilket säkerställer maximal draghållfasthet för extrema undervattensförhållanden. Istället för den koniska har denna modell en cylindrisk lindningskrona – alla typiska egenskaper hos Luminor-linjen.

Fake Panerai

De italienska lyxklockorna från Officine Panerai har behållit många av sina egenskaper sedan starten: en stor kuddformad boett (boettstorlek på spektakulära 47 millimeter), en reducerad design, fluorescerande siffror och markeringar, ett mekaniskt urverk och ett vattentätt band med tillräckligt lång för att hålla klockan för att kunna bäras över dykardräkten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *